Aνακοινώσεις

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!


Ενημέρωση για το  έκτακτο Δ.Σ. της ΔΟΕ στις 6/02/2012


Μετά την ανακοίνωση της απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ ζητήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ για άμεση κλιμάκωση και συνέχιση της 24ωρης απεργίας ΜΕ ταυτόχρονο κάλεσμα στις υπόλοιπες ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία να πράξουν το ίδιο.

Η έκτακτη συνεδρίαση έγινε, παρότι στην αρχή αρνήθηκαν (ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ). Στην of the record συζήτηση, με Μαντά και Μπράτη ( αυτός έδωσε εντολή στον Μαντά για να γίνει συνεδρίαση),  είπαν ότι γίνεται η συνεδρίαση αυτή παρόλο που   δεν συμφωνούν με κλιμάκωση ως ΔΟΕ για να μη   καταγγελθουν ότι δε συγκαλούν Δ.Σ. για  ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα!

Γεγονός  που δείχνει ότι πιέζονται πολιτικά, πιέζονται συνδικαλιστικά, πιέζονται και ακόμη από δικό τους κόσμο που ουσιαστικά έχει αρχίσει να αποτοιχίζεται ομαδικά εδώ και καιρό,  κάτι που το διαπιστώσαμε και στις εκλογές για Δ.Σ. των  συλλόγων.στη χώρα .

Ετσι  ο γραφειοκρατικός κυβερνητικός συνδικαλισμός(ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ) με ανακοινωσή του  κάνει   έκκληση  σε ΑΔΕΔΥ για κλιμάκωση χωρίς να ορίζει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο φυσικά !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: