Aνακοινώσεις

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ 25 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΕΙ.......!

Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ                                 Ελευσίνα16/02/2012
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!
 
  Συνάδελφοι, η πολιτική εξαθλίωσης του λαού υλοποιείται ταχύτατα με την άμεση εφαρμογή των προβλεπόμενων στις συμφωνίες μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης από την μία πλευρά και Ε.Ε.-ΕΥΡ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ-Δ.Ν.Τ. από την άλλη. Καταγγέλλουμε  στην εκπαιδευτική κοινότητα, την απάνθρωπη και ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης  που πήρε την απόφαση για να κλείσει στην μέση της χρονιάς τον  Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας  και τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας  αλλά και τους 25 βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη τη χώρα που συντηρεί ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. 

• Η  κυβέρνηση πήρε την απόφαση αυτή ενώ  στην Ελευσίνα ο σταθμός στεγάζει σε άριστες συνθήκες πάνω από 40 παιδιά εργαζόμενων γονέων χαμηλού εισοδήματος, οι οποίοι καλούνται στην μέση της σχολικής χρονιάς να βρουν ιδιωτικό σταθμό  ή να σταματήσουν την δουλεία τους εκβιαζόμενοι από το κράτος.

• Οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες είναι άψογες, καλύτερες από όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς της περιοχής.  Μάλιστα ο σταθμός  συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλαπλάσιες αιτήσεις από αυτές που μπορεί να δεχτεί.

• Την ΔΕΥΤΈΡΑ 13/2/2012 η διευθύντρια έδιωξε κλαίγοντας τα παιδιά που προσήλθαν γιατί ο σταθμός έπαψε να τροφοδοτείται με τρόφιμα.

• Οι νηπιαγωγοί και όλοι οι υπάλληλοι απολύονται παρότι ανήκουν στο στενό δημόσιο τομέα. (υπάλληλοι στα Ν.Π.Δ.Δ. του Υπουργείου Εργασίας Ο.Ε.Ε.- Ο.Ε.Ε. με συνταξιοδοτικό καθεστώς δημοσίου και περίθαλψη στο Ι.Κ.Α.)   Επιπλέον δεν μπαίνουν στον ΟΑΕΔ ούτε αποζημιώνονται. Επιλέχτηκαν απλά να θυσιαστούν για να «σωθεί» η χώρα όπως διατυμπανίζουν  οι δουλόφρονες απολογητές των διεθνών τοκογλύφων που υποδύονται την ελληνική κυβέρνηση.  
Να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία που φτιάχτηκαν από εισφορές εργαζόμενων του ελληνικού λαού και σε αυτόν ανήκουν.
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΙΔΙΑ
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ H AΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: