Aνακοινώσεις

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

ΑΔΕΔΥ Σχετικά με την προμήθεια με έκπτωση καρτών του ΟΑΣΑ


Κυκλοφόρησε η εγκύκλιος της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ και την έκπτωση που γίνεται στην περίπτωση που αγοραστούν μαζικά από τα συνδικάτα.
Επειδή αρκετοί συνάδελφοι ρωτούν πρέπει σε συνεργασία με τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν τη συγκέντρωση των ονομάτων που ενδιαφέρονται και των χρημάτων προκειμένου να υπάρξει η προμήθεια των καρτών με έκπτωση.
Για πληροφορίες στο 2131616956 ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΔΕΔΥ 2131616901-2

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο της ΑΔΕΔΥ


ΑΔΕΔΥ: Προς Οργανώσεις – Μέλη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. και έχει υπογράψει συμφωνητικό για έκπτωση κατά 25% σε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής. 
*** Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/2/2012 έως & 31/1/2013.
Οι ισχύουσες τιμές γι’ αυτές τις κάρτες χωρίς την έκπτωση είναι:
 ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
  1. 1.Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα
Ισχύει: για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί)
Τιμή: 450,00 ευρώ (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α. 9%)

  1. 2.Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Λεωφορεία, Τρόλλεϋ και Τραμ
Ισχύει: για Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τρόλλεϋ και Τραμ
Τιμή: 200,00 ευρώ (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α. 9%)

Απ’ αυτές τις τιμές αφαιρουμένου του 25% σύμφωνα με τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τον ΟΑΣΑ, διαμορφώνονται οι παρακάτω τιμές:
1. Λεωφορεία – Τρόλεϋ – Τραμ: 200-25%   =     150€
2. Για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, ΗΣΑΠ, Λεωφορεία, Τρόλεϋ, Τράμ κλπ) : 450-25% = 337,50 €
Η Ομοσπονδία ή ο Σύλλογος ενημερώνουν τα μέλη τους σε σχέση με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών και καλούν όσους ενδιαφέρονται να τις προμηθευτούν, να προσκομίσουν στο Σύλλογό τους τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κάρτα που επιθυμούν καθώς και μια φωτογραφία τους. (Η Ομοσπονδία ή ο Σύλλογος ορίζει σε πόσες και ποιες μέρες και ώρες θα προσκομίζονται τα παραπάνω στην έδρα του Συλλόγου ή της Ομοσπονδίας).
Στη συνέχεια η Ομοσπονδία ή ο Σύλλογος (πριν τις 25/1/2012) μετατρέπει σε ενιαία τραπεζική επιταγή εις διαταγήν της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., συνολικά όλα τα μετρητά που μάζεψε για τις κάρτες. Την επιταγή αυτή μαζί με τον αριθμό των μικρών και τον αριθμό των μεγάλων καρτών – στις οποίες αντιστοιχούν τα χρήματα της επιταγής – προσκομίζονται στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 26 & 27/1/2012.
Οι Ομοσπονδίες ή οι Σύλλογοι δίνουν στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. το όνομα και το τηλέφωνο του υπεύθυνου που θα τον ειδοποιήσουμε για να παραλάβει τις κάρτες από τα γραφεία μας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ







Δεν υπάρχουν σχόλια: